W dniu 25.10.2021 odbyły się warsztaty kulinarne na temat kuchni dworskiej i myśliwskiej. Młodzież szkoły branżowej w zawodzie kucharz podczas prelekcji historycznej zapoznała się z historią dworów i kuchni dworskiej w powiecie bieszczadzkim. Następnie pod okiem zawodowego kucharza przygotowywali potrawę z dziczyzny – schab z dzika. Efekty oceńcie sami
Ostatnie wpisy
Archiwa
- marzec 2023
- luty 2023
- styczeń 2023
- grudzień 2022
- listopad 2022
- październik 2022
- wrzesień 2022
- sierpień 2022
- lipiec 2022
- czerwiec 2022
- kwiecień 2022
- marzec 2022
- luty 2022
- grudzień 2021
- listopad 2021
- październik 2021
- wrzesień 2021
- sierpień 2021
- lipiec 2021
- czerwiec 2021
- maj 2021
- kwiecień 2021
- marzec 2021
- luty 2021
- styczeń 2021
- grudzień 2020
- listopad 2020
- październik 2020
- wrzesień 2020
- sierpień 2020
- czerwiec 2020
- maj 2020
- kwiecień 2020
- marzec 2020
- luty 2020
- styczeń 2020
- grudzień 2019
- listopad 2019
- październik 2019
- wrzesień 2019
- sierpień 2019